Måndag 12 April

Beatleskonserten har precis blivit inställd.
Jag tycker att det känns riktigt tråkigt att den delen av projektet helt plötsligt inte blir av.
Skulle verkligen behövt de pengar som jag hoppats få in under konserten.
Men men, man kan ju inte få allt här i livet.
Det är svårt att hinna göra mycket med projektet nu när det är så mycket annat som pågår runtomkring. Både i skolan och privat. Studenten närmar sig och skolarbetet måste nu skötas ordentligt. Slutspurten! Samtidigt ska man säka jobb och högskolor och hinna med ett vanligt liv. Egentligen borde jag vara glad över att jag får gå i skolan överhuvudtaget när det finns så många som inte har den möjligheten, speciellt flickor..
Mamma och Jag har bokat boende i två veckor på "sugar shack", ett backpacker-hostel i East London. http://www.sugarshack.co.za/
Jag känner mig väldigt nöjd med det boendet, har hela tiden velat bo på det vandrarhemmet. Mamma å andra sidan är lite nojig då det ligger en bit utanför själva "centrum" och Masimanyane. Vi kommer förmodligen behöva åka taxi.
Lägger upp en länk till Masi's hemsida om någon är intresserad: http://www.masimanyane.org.za/
Resten av tiden i Sydafrika kommer vi att bo på olika ställen, förmodligen kommer vi att resa runt med Baz Bus (http://www.bazbus.com/) Det är en hop on-hop off buss som går mellan kapstaden och joburg. Det ger oss möjligheten att se lite mer av SA än bara East London. Vi kommer förmodligen att övernatta i Durban och Joburg.
Är så himla trött just nu, men ska försöka skriva lite intervjufrågor..
/Amanda.
(förlåt för att texten blir såhär ihopklämd men det blir så på skolans datorer.)

RSS 2.0