DAG 15

Hej..

Imorse var vi helt klart valdigt uppskakade. Vi forsokte lugna ned oss sjalva genom att intala oss att dem sakert sprang ivag pa en gang nar dom horde att vi var i stugan. Att det bara var lov och grenar som blaste runt sen, att vi bara inbillat oss. Det hjalper lite att tanka sa.

Med det sagt borjade vi packa, lite smatt distraherade av vara egna tankar. Sen slapade vi vara vaskor uppfor de branta backarna till receptionen.. Vi gick upp pa solterassen och at frukost innan Baz bussen kom.

Vid tolvtiden hoppade vi pa den och lamnade vackra, men nu valdigt obehagliga, Cintza bakom oss. Vidare till Mthatha! (Som alla sa oroligt varnat oss for att aka till)

Det var bara en tva och en halv timmes tur fran Cintza till Mthatha. Helt ok.

Nar vi kom fram blev vi upplockade av kvinnan som ager b&b stallet som vi bor pa inatt.
Stallet pamminer valdigt mycket mer om ett hotell an nagot av de andra stallena vi bott pa.. vi kande oss helt plotsligt valdigt "rika". Men det var a andra sidan otroligt skont med tanke pa nattens handelser..

Vi satt i solen och laste, bestallde en pizza till middag och lade oss sedan i sangen och tittade pa TV (forsta gangen pa tva veckor, inget bra var det heller.)

Imorgon ska vi till Nelson Mandela museet som finns har och vi tvatiden aker vi vidare till Durban.

Godnatt!

/Amanda.


Kommentarer
Postat av: Korvis

Vad obehagligt med inbrott :/ tur att inget hände i alla fall!

2010-05-30 @ 10:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0